piskorz Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 (edytowane) W tym roku chciałem się nieco zabawić z kreskówkowymi efektami specjalnymi. I tak powstała ta animacja. Wszystko w Adobe Flash. Edytowane 7 Styczeń 2016 przez piskorz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osael Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 o stary! Naprawdę fajnie to wygląda! Gratulacje! Jakbyś szukał inspiracji: http://framexframe.tumblr.com/tagged/FX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 17 Grudzień 2015 Share Napisano 17 Grudzień 2015 Super! Az mi sie zachcialo chwycic za Harmony:) W czym animujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piskorz Napisano 17 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2015 Super! Az mi sie zachcialo chwycic za Harmony:) W czym animujesz? Dzięki! Adobe Flash CS6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 o mega świetne. bardzo fajne wyczucie wszystkich elementow. chciałoby się zobaczyć wiecej przygód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodwojneD Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Czad! Cała animacja płynna, dobry timing i użycie zasad animacji, pełna profeska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emptyman Napisano 18 Grudzień 2015 Share Napisano 18 Grudzień 2015 Podoba się! Co Ci to za alarm wyskakuje na streamach? W jakim celu takie przypomnienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piskorz Napisano 18 Grudzień 2015 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2015 Podoba się! Co Ci to za alarm wyskakuje na streamach? W jakim celu takie przypomnienia? W teorii jak dzwoni to powinienem sobie zrobić krótką przerwę. W praktyce, wychodzi nieco gorzej : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi