NCdeIgnis Napisano 18 Grudzień 2015 Napisano 18 Grudzień 2015 (edytowane) "Nie wolno się bać. Strach zabija duszę. Strach to mała śmierć, a wielkie unicestwienie. Stawię mu czoło. Niechaj przejdzie po mnie i przeze mnie. A kiedy przejdzie, obrócę oko swej jaźni na jego drogę. Którędy przeszedł strach, tam nie ma nic. Jestem tylko ja." litania przeciw strachowi, której Lady Jessika nauczyła Paula , DIUNA Frank Herbert. Hej :) Model został wykonany w Maya i Zbrushu, wyrenderowany został w KeyShocie. Zrobiłem go żeby oderwać się od tego czym obecnie się zajmuje :) Edytowane 18 Grudzień 2015 przez NCdeIgnis
Reanimator Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 Ciekawe, ze tak malo komentarzy. Technicznie wyglada calkiem porzadnie, tylko poza wyglada jakby lekko zmieniony t-pose. Brakuje charakteru. Swoja droga metalowe elementy troche niepraktyczne sie wydaja. Chyba, ze gosc w ogole sie nie pochyla i nie podnosi ramion nad glowe;) Taki stroj galowy;)
Sebazx6r Napisano 21 Grudzień 2015 Napisano 21 Grudzień 2015 a co, do druku potrzebujesz? :D Małe obrazki czest ofajnie wyglądają :). Diabel tkwi w sczegółach ;).
NCdeIgnis Napisano 21 Grudzień 2015 Autor Napisano 21 Grudzień 2015 jak znajdę chwilke, to wypuszcze to w większej wersji ;) na CGsociety chyba jest ciut większa wersja tego, ale nie dużo. Może Cie zainteresuje :)
Rekomendowane odpowiedzi