kontas Napisano 31 Grudzień 2015 Share Napisano 31 Grudzień 2015 (edytowane) Cześć! Zamieszczam mój ostatni projekt, zegarek timex T49865 :). Max+Corona+ps. Czekam na komentarze! Pozdrawiam! Edytowane 1 Styczeń 2016 przez kontas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 31 Grudzień 2015 Share Napisano 31 Grudzień 2015 Troche magenta za mocna, poza tym solidna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 31 Grudzień 2015 Share Napisano 31 Grudzień 2015 Faktycznie chyba warto ściągnąć trochę czerwonego. Model piękny, render też. Fajnie, że nie ma aberracji chromatycznej, DOF chyba mógłby być ciut płytszy, ale to może moje zboczenie fotograficzne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 31 Grudzień 2015 Share Napisano 31 Grudzień 2015 Solidna praca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kontas Napisano 1 Styczeń 2016 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2016 Dzięki, faktycznie mój monitor trochę przestrzelił kolory, dodałem troszkę poprawione ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi