Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Główna wizualizacja robiona na zamówienie. Potem dołożyłem jeszcze parę ujęć, żeby mieć co do portfolio wrzucić.

Całość zrobiona w 3ds maxie, coronie i photoshopie. Od jakiegoś czasu przesiadłem się na Coronę i muszę przyznać, że silnik jest bardzo obiecujący :)

Pozdro

f9235232428835.56823e2731c34.jpg

ae12dc32428835.56823d9b113d2.jpg

38134732428835.56823d9b12b31.jpg

856b3732428835.56823d9b13dd1.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak dla mnie bomba! :) czym robiłeś tak fajnie pogniecione poduszki? zwykłe modelowanie? Tylko nie mów, że marvelous...

I jeszcze 2 pytanie odnośnie tych białych zasłon bo ostatnio sobie dłubałem firanki itp. i zawsze mam problem z materiałem żeby zasłony sprawiały wrażenie "grubych". Coś tam ciekawego dodawałeś do materiału czy zwykły diff, bump i 2 strony materiał?

Napisano
  • Autor
Jak dla mnie bomba! :) czym robiłeś tak fajnie pogniecione poduszki? zwykłe modelowanie? Tylko nie mów, że marvelous...

I jeszcze 2 pytanie odnośnie tych białych zasłon bo ostatnio sobie dłubałem firanki itp. i zawsze mam problem z materiałem żeby zasłony sprawiały wrażenie "grubych". Coś tam ciekawego dodawałeś do materiału czy zwykły diff, bump i 2 strony materiał?

Poduszki ogólnie zostały wymodelowane w Marvelous'ie, ale te mniejsze zagniecenia są efekt normal bumpu.

Do zasłon nie dodawałem nic ciekawego, diff, refl, bump i jakieś translucency

Napisano

Ostatnie ujęcie świetne. Natomiast poduszki w moim odczuciu troche sztucznie sie prezentują. Co do ogólnego odbioru, za jasno w oknach. Lekki widok bym dał mimo wszystko.

Edytowane przez lukson7