Napisano 8 Styczeń 20169 l Główna wizualizacja robiona na zamówienie. Potem dołożyłem jeszcze parę ujęć, żeby mieć co do portfolio wrzucić. Całość zrobiona w 3ds maxie, coronie i photoshopie. Od jakiegoś czasu przesiadłem się na Coronę i muszę przyznać, że silnik jest bardzo obiecujący :) Pozdro
Napisano 8 Styczeń 20169 l Jak dla mnie bomba! :) czym robiłeś tak fajnie pogniecione poduszki? zwykłe modelowanie? Tylko nie mów, że marvelous... I jeszcze 2 pytanie odnośnie tych białych zasłon bo ostatnio sobie dłubałem firanki itp. i zawsze mam problem z materiałem żeby zasłony sprawiały wrażenie "grubych". Coś tam ciekawego dodawałeś do materiału czy zwykły diff, bump i 2 strony materiał?
Napisano 9 Styczeń 20169 l Autor Jak dla mnie bomba! :) czym robiłeś tak fajnie pogniecione poduszki? zwykłe modelowanie? Tylko nie mów, że marvelous... I jeszcze 2 pytanie odnośnie tych białych zasłon bo ostatnio sobie dłubałem firanki itp. i zawsze mam problem z materiałem żeby zasłony sprawiały wrażenie "grubych". Coś tam ciekawego dodawałeś do materiału czy zwykły diff, bump i 2 strony materiał? Poduszki ogólnie zostały wymodelowane w Marvelous'ie, ale te mniejsze zagniecenia są efekt normal bumpu. Do zasłon nie dodawałem nic ciekawego, diff, refl, bump i jakieś translucency
Napisano 10 Styczeń 20169 l Ostatnie ujęcie świetne. Natomiast poduszki w moim odczuciu troche sztucznie sie prezentują. Co do ogólnego odbioru, za jasno w oknach. Lekki widok bym dał mimo wszystko. Edytowane 10 Styczeń 20169 l przez lukson7