MaDYoss Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Witam. Jest to mój pierwszy post, wiec wypadałoby mi się przedstawić. Mam na imię Tomek Stasiak, mam 21 lat i interesuję się grafiką 3d prawie od roku. Dopiero niedawno moje prace osiągnęły jako taki poziom, dlatego w końcu zdecydowałem się na debiut na łamach max3d.pl Pozdrawiam wszystkich i liczę na ciepłe przyjęcie mnie i moich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaDYoss Napisano 16 Październik 2004 Autor Share Napisano 16 Październik 2004 Powyższa praca została zainspirowana głównie tęsknotą do ojczystych lasów (mieszkam za granicą) Całość wykonana w maxie i wyrenderowana FinalRenderem. Geometria jest naprawdę prosta, tylko niektóre materiały są nieco zwariowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prabab Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Ładne, tylko troche ponure. Widać że nieskomplikowane, ale klimat trzyma. Tą lalkę renderowałeś osobno, czy co? Bo wygląda jakby była wklejona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 Szkoda ze tak malo zielieni :/ Ogolnie ma klimat chociaz troche za ciemno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masater Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 a mnie nie pasuje ta łysa ziemia i te wolumetryki a tak poza tym to miła pracka ja na roczek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 16 Październik 2004 Share Napisano 16 Październik 2004 ta praca zasługuje na korektę kolorół w psie. ja bym zwiększył kąt widzenia obiektywu, i przybliżył kamerę do lalki. Dalszy plan lekki blur i byłoby pięĸnie i klimatycznie ;] podoba mi się, chwała tobie za to, że nie pchałeś tu każdego czajniczka który zrobiłeś ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaDYoss Napisano 16 Październik 2004 Autor Share Napisano 16 Październik 2004 Dzięki za opinię. Zgadzam się z wszystkim z wyjątkiem tego, że kolory są dokładnie takie jakie chcę. Nie będę już jednak niczego poprawiał, ale przyjąłem i dziękuję. Pracka ma już ponad 2 miesiące i nie chce mi się do niej już wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 17 Październik 2004 Share Napisano 17 Październik 2004 Brakuje trochę głębi,na dalszym planie las powinien ciemnieć.Tak jak Salvator pisał, inny kąt obiektywu można by dać, oddał by bardziej klimat lasu, ale ogólnie niezłe, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi