Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Jest to mój pierwszy post, wiec wypadałoby mi się przedstawić.

Mam na imię Tomek Stasiak, mam 21 lat i interesuję się grafiką 3d prawie od roku.

Dopiero niedawno moje prace osiągnęły jako taki poziom, dlatego w końcu zdecydowałem się na debiut na łamach max3d.pl

Pozdrawiam wszystkich i liczę na ciepłe przyjęcie mnie i moich prac.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Powyższa praca została zainspirowana głównie tęsknotą do ojczystych lasów (mieszkam za granicą)

Całość wykonana w maxie i wyrenderowana FinalRenderem. Geometria jest naprawdę prosta, tylko niektóre materiały są nieco zwariowane.

Napisano

ta praca zasługuje na korektę kolorół w psie.

ja bym zwiększył kąt widzenia obiektywu, i przybliżył kamerę do lalki. Dalszy plan lekki blur i byłoby pięĸnie i klimatycznie ;]

podoba mi się, chwała tobie za to, że nie pchałeś tu każdego czajniczka który zrobiłeś ;]

Napisano

Dzięki za opinię. Zgadzam się z wszystkim z wyjątkiem tego, że kolory są dokładnie takie jakie chcę. Nie będę już jednak niczego poprawiał, ale przyjąłem i dziękuję. Pracka ma już ponad 2 miesiące i nie chce mi się do niej już wracać.

Napisano

Brakuje trochę głębi,na dalszym planie las powinien ciemnieć.Tak jak Salvator pisał, inny kąt obiektywu można by dać, oddał by bardziej klimat lasu, ale ogólnie niezłe, pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności