Napisano 15 Styczeń 20169 l Serwisu SketchFab myślę, że przedstawiać po raz kolejny nie muszę. W tej chwili można powiedzieć, że to taki YouTube w świecie 3D do prezentacji modeli na stronach internetowych. Pełna treść: SketchFab i Terma - świetny przykład prezentacji produktów w 3D i VR
Napisano 30 Styczeń 20169 l Hej, pracuję w Termie od kilku miesięcy gdzie jestem odpowiedzialny za tworzenie modeli i animacji do prezentacji na Sketchfabie. Miło nam, że nasza praca została zauważona. Wpis na blogu jest autorstwa naszego dewelopera, który również stworzył dwa modele na Sketchfabie - grzejnik Oxford i tzw. Kret. Link do bloga: http://blog.sketchfab.com/post/136682860104/how-terma-built-their-interactive-website-with Marcin Edytowane 31 Styczeń 20169 l przez Tvaroog
Napisano 31 Styczeń 20169 l Marcin - pokazywałem Waszą stronę (prezentację modeli 3D grzejników przygotowaną online w Sketchufab'ie) architektom w naszej firmie. Oczy im się zaświeciły z ciekawości! :) Naprawdę - to ogromne możliwości, szczególnie gdy modele są tak dobrze przygotowane jak Wasze. Pozdrawiam i gratuluję! Krzysztof