Napisano 19 Styczeń 20169 l Cześć, mam pytanie co do sprzedaży modeli na 3dsky. Wydawało mi się, że taki temat już się gdzieś pojawił na forum, ale nie mogę znaleźć. Czasem korzystam z tej strony i mam z nią całkiem dobre doświadczenia - można trafić na naprawdę profesjonalnie przygotowane modele, a cena jest atrakcyjna (6$ / 1 model pro). No i tu pytanie do Was - czy sprzedawał ktoś z Was modele na 3dsky? Da się coś na tym zarobić czy raczej nie ma sensu? Widziałem, że oferują 50% ze sprzedaży (http://b.3ddd.ru/media/tinymce_images/mozart/08fba9d89f252fdcb8c7dfe6092f18bc.jpg) - nie ma w tym żadnych kruczków? Fajnie jakby wpadło z tego parę dolców miesięcznie. Myślałem na początku o sprzedawaniu na turbosquid, ale w sumie sam skorzystałem z tej strony tylko kilkukrotnie - a dodatkowo mam wrażenie, że jest tam straszny syf, a dobre modele kosztują dziesiątki, a czasem setki dolarów... Pozdrowienia
Napisano 19 Styczeń 20169 l haczyk jest taki ze to oni decydują które modele są pro a które za free z kasa nie ma żadnych problemów na paypala dostajesz przelewy musisz tylko przekroczyć śmieszne 300 rubli :), tylko jedna uwaga oni prowadzą tez taka akcję jak umieścisz 10 modeli pro i 5 free to dostajesz na rok 30 modeli pro dziennie do pobrania za free także to osłabia sprzedaż ;).Aby model były traktowane jako pro musisz po prostu je ładnie przedstawić :)