Sebazx6r Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 Postać zrobiłem już jakiś czas temu. W końcu ją jakoś sensownie upozowałem i zaprezentowałem. Soldier: Zbrush,Maya, gimp.
pbcg Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 Mnie się mega podoba. Jedynie co mniej, to jak się materiał na spodniach zagina.
Tomala Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 Z anatomii to przedramiona za grube troszkę. Fałdki faktycznie i na spodniach i na bluzce mało przekonujące ale z tą kolczugą to zrobiłeś niezły mix epok :D
Sebazx6r Napisano 1 Luty 2016 Autor Napisano 1 Luty 2016 To z Testu do People Can Fly. Kocept byl ogolny, ale kolczuga to byl taki must have. Moja wersja wczesniesza byla mniejsza w barach i przedramionach. Po tym jak sie dowiedzialem ze ma byc bardzie zwalisty poszerzylem bary i te przedramiona bardziej jak w koncepcie. Zmarchy mogly by być lepsze. W sumie wszystko mogloby byc. Ogolnie anatomia pod spodem ucierpiala. W sumie jestem w miare zadowolony.
damian85osg Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 To z Testu do People Can Fly. Kocept byl ogolny, ale kolczuga to byl taki must have. Moja wersja wczesniesza byla mniejsza w barach i przedramionach. Po tym jak sie dowiedzialem ze ma byc bardzie zwalisty poszerzylem bary i te przedramiona bardziej jak w koncepcie. Zmarchy mogly by być lepsze. W sumie wszystko mogloby byc. Ogolnie anatomia pod spodem ucierpiala. W sumie jestem w miare zadowolony. I jak tam? Dostałeś się ? ^^
Sebazx6r Napisano 1 Luty 2016 Autor Napisano 1 Luty 2016 Nie no dalem ciała. Szczególnie z texturami. Drugi etap to było low poly od pasa w górę z limitem poli. To wyslalem do PCF w Unrealu (pierwsze starcie): Potem poprawielm do portfolio ,ale nie wiem czy by wystaczyło: Tu mozna sobie obejzece ale w marmosecie to troche lepiej wygladalo niz w viewerze. https://www.artstation.com/embed/1291378 https://www.artstation.com/embed/1291478 Mimow szystko dobre doświadczenie.
damian85osg Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 Ja jeszcze do żadnego studia nie startowałem. Mam obawy ^^
plasti Napisano 3 Luty 2016 Napisano 3 Luty 2016 wszystko cacy, spodnie troche odstaja, troche glutowate
Rekomendowane odpowiedzi