marcelow16 Napisano 1 Luty 2016 Napisano 1 Luty 2016 (edytowane) Witam, ostatnio udało mi się zrobić takie oto coś: Przychodzę do was z pytaniem, co mógłbym w tym poprawić aby wyglądało bardziej spektakularnie. http://zapodaj.net/8c6a22abc39e6.png.html Edytowane 1 Luty 2016 przez marcelow16
legomir Napisano 15 Luty 2016 Napisano 15 Luty 2016 Masz jednego noisa ktora dziala na wierzcholki i ktory dziala na osi XYZ jednoczesnie jakbys dal powolnego noisa z malym frequency najpierw osiagnalbys ciekawy ksztalt ktory jest bardziej jak ciecz a potem mozesz dac na to kolejnego noisa ktora dziala wzdloz normalnych i wypycha wieszkolki do przodu. Nie obracaj kulki tez az tak szybko, daj motion blur i lekka przezroczystosc na scianki(mozesz im nadac grubosc i dac drugi kolor z refrakcji np. )
legomir Napisano 15 Luty 2016 Napisano 15 Luty 2016 pobawilem sie chwile gdy robilem cos innego i wyszlo takie cos ;)
ca mel Napisano 16 Luty 2016 Napisano 16 Luty 2016 Bawiłem się trochę swego czasu plexusem w AE. Może spróbuj pomorfować wierzchołki w jakieś inne, np. prawdziwe przedmioty. Tu moje zabawy, może któraś Cię zainspiruje
Rekomendowane odpowiedzi