adek Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 Postanowilem pozostawic to ogloszenie w tym miejscu ... Poszukiwane sa osoby ,ktory chetne bylyby do pisania, podsylania newsow na www.max3d.pl ...
Pablo Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 jesli Ci to nie przeszkadza to sie na to pisze:)
adek Napisano 31 Marzec 2003 Autor Napisano 31 Marzec 2003 pewnie ,że nie :) Osoby zainteresowane w takim razie proszę o maila :)
saygon Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 wiesz ile to roboty jest z tym forum i strona zwiazane? cieżko jest prowadzić coś takliego, a pomoc zawsze sie pzryda.
Pablo Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 co do strony to sie zgodze...widac ze Adek juz nie wyrabia...duzo razy nie bylo w ogole newsow....dlatego chce pomoc :)..Adek cezkam na odp. na mejla. Jesli chodzi o forum...to chyba juz jest duzo moderatorow i chyba nie powinno byc klopotow z niewyrabianiem prawda? czy sie myle?
adek Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 Hej! Czy nie wyrabiam :) Czasami niestety ... z czasem jest u mnie cieżko. Dalej będe newsy pisał ale, z Waszą pomocą tych newsów mogłoby być dwa razy więcej. Mógłbym więcej czasu poświęcić tworzeniu nowych działów itp ... [papapa]
Pablo Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 a na razie ile takich osob sie zglosilo do pomocy?
adek Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 w tej chwili tylko jedna osoba :) szkoda ...
MeG Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 np dzialu newsow z dziedziny hardware tzn co nowego jest na rynku itp ... nowe drivery do hardware itp ... tylko jak ja bym to chciala robic to by mnie chlopaki wysmiali :(
Toxic Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Ja też mógłbym szukać newsów bo mam dużo wolnego czasu tylko nie bardzo wiem gdzie je można znaleźć.
adek Napisano 1 Kwiecień 2003 Autor Napisano 1 Kwiecień 2003 wszystkich chetnych bardzo prosze na priva ... [email protected]
saygon Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Originally posted by MeG np dzialu newsow z dziedziny hardware tzn co nowego jest na rynku itp ... nowe drivery do hardware itp ... tylko jak ja bym to chciala robic to by mnie chlopaki wysmiali :( chetnie moge w tym pomóc:-) i niecgh sie ktoryś chociażby uśmiechnie to [killer][killer][killer]
Tomek Kosiorek Napisano 12 Kwiecień 2003 Napisano 12 Kwiecień 2003 [spox]:D:Da ja sie usmiecham bo sie ciesze bo sam jestem za kiepski w necie i nie kumam gdzie i jak szukac-mam nadzie saygon, ze tego rodzaju usmiech jest dozwolony[jupi] ps. juz raz probowalem Adkowi pomoc i tylko sie zaplatalem.....wybacz Adek... [Edited on 12-4-2003 by Tomek Kosiorek]
Gith Napisano 17 Kwiecień 2003 Napisano 17 Kwiecień 2003 Greetings! Swego czasu kilka newsow ode mnie poszlo, takze wysile sie troszke i bede szukal :) You can count on me, sir! [cfaniak]
Rekomendowane odpowiedzi