Napisano 31 Marzec 200322 l Postanowilem pozostawic to ogloszenie w tym miejscu ... Poszukiwane sa osoby ,ktory chetne bylyby do pisania, podsylania newsow na www.max3d.pl ...
Napisano 31 Marzec 200322 l Autor pewnie ,że nie :) Osoby zainteresowane w takim razie proszę o maila :)
Napisano 31 Marzec 200322 l wiesz ile to roboty jest z tym forum i strona zwiazane? cieżko jest prowadzić coś takliego, a pomoc zawsze sie pzryda.
Napisano 31 Marzec 200322 l co do strony to sie zgodze...widac ze Adek juz nie wyrabia...duzo razy nie bylo w ogole newsow....dlatego chce pomoc :)..Adek cezkam na odp. na mejla. Jesli chodzi o forum...to chyba juz jest duzo moderatorow i chyba nie powinno byc klopotow z niewyrabianiem prawda? czy sie myle?
Napisano 1 Kwiecień 200322 l Autor Hej! Czy nie wyrabiam :) Czasami niestety ... z czasem jest u mnie cieżko. Dalej będe newsy pisał ale, z Waszą pomocą tych newsów mogłoby być dwa razy więcej. Mógłbym więcej czasu poświęcić tworzeniu nowych działów itp ... [papapa]
Napisano 1 Kwiecień 200322 l np dzialu newsow z dziedziny hardware tzn co nowego jest na rynku itp ... nowe drivery do hardware itp ... tylko jak ja bym to chciala robic to by mnie chlopaki wysmiali :(
Napisano 1 Kwiecień 200322 l Ja też mógłbym szukać newsów bo mam dużo wolnego czasu tylko nie bardzo wiem gdzie je można znaleźć.
Napisano 1 Kwiecień 200322 l Originally posted by MeG np dzialu newsow z dziedziny hardware tzn co nowego jest na rynku itp ... nowe drivery do hardware itp ... tylko jak ja bym to chciala robic to by mnie chlopaki wysmiali :( chetnie moge w tym pomóc:-) i niecgh sie ktoryś chociażby uśmiechnie to [killer][killer][killer]
Napisano 12 Kwiecień 200321 l [spox]:D:Da ja sie usmiecham bo sie ciesze bo sam jestem za kiepski w necie i nie kumam gdzie i jak szukac-mam nadzie saygon, ze tego rodzaju usmiech jest dozwolony[jupi] ps. juz raz probowalem Adkowi pomoc i tylko sie zaplatalem.....wybacz Adek... [Edited on 12-4-2003 by Tomek Kosiorek]
Napisano 17 Kwiecień 200321 l Greetings! Swego czasu kilka newsow ode mnie poszlo, takze wysile sie troszke i bede szukal :) You can count on me, sir! [cfaniak]