Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Adek a co nie wyrabiasz juz sam?

Napisano

wiesz ile to roboty jest z tym forum i strona zwiazane? cieżko jest prowadzić coś takliego, a pomoc zawsze sie pzryda.

Napisano

co do strony to sie zgodze...widac ze Adek juz nie wyrabia...duzo razy nie bylo w ogole newsow....dlatego chce pomoc :)..Adek cezkam na odp. na mejla.

Jesli chodzi o forum...to chyba juz jest duzo moderatorow i chyba nie powinno byc klopotow z niewyrabianiem prawda? czy sie myle?

Napisano
  • Autor

Hej!

Czy nie wyrabiam :) Czasami niestety ... z czasem jest u mnie cieżko. Dalej będe newsy pisał ale, z Waszą pomocą tych newsów mogłoby być dwa razy więcej. Mógłbym więcej czasu poświęcić tworzeniu nowych działów itp ... [papapa]

Napisano

np dzialu newsow z dziedziny hardware tzn co nowego jest na rynku itp ... nowe drivery do hardware itp ... tylko jak ja bym to chciala robic to by mnie chlopaki wysmiali :(

Napisano

Ja też mógłbym szukać newsów bo mam dużo wolnego czasu tylko nie bardzo wiem gdzie je można znaleźć.

Napisano
Originally posted by MeG

np dzialu newsow z dziedziny hardware tzn co nowego jest na rynku itp ... nowe drivery do hardware itp ... tylko jak ja bym to chciala robic to by mnie chlopaki wysmiali :(

chetnie moge w tym pomóc:-) i niecgh sie ktoryś chociażby uśmiechnie to [killer][killer][killer]

Napisano

[spox]:D:Da ja sie usmiecham bo sie ciesze bo sam jestem za kiepski w necie i nie kumam gdzie i jak szukac-mam nadzie saygon, ze tego rodzaju usmiech jest dozwolony[jupi]

ps. juz raz probowalem Adkowi pomoc i tylko sie zaplatalem.....wybacz Adek...

[Edited on 12-4-2003 by Tomek Kosiorek]

Napisano

Greetings!

Swego czasu kilka newsow ode mnie poszlo, takze wysile sie troszke i bede szukal :)

You can count on me, sir! [cfaniak]