Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z szacownych urzytkowników tego forum mógłby mi pomóc? Potrzebuje do pracy opisu formatów .3ds i .md3. Nie mam zielonego pojęcia gdzie to moge znaleźć. Jest wszystko oprócz opisu :) Czy mógłby ktoś podać jakiś link albo cuś? Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Dziękuje za pomoc w przeczytaniu regulaminu :) Zapoznałem się z nim. Aczkolwiek to nie rozwiązuje mojego problemu. Szukałem chyba wszędzie. Co nieco umiem ale na opisach się nie znam :( Więc nadal apeluje o pomoc. Po to chyba jest forum :)

Napisano
  • Autor

lol. Rozumiem :) Zostałem wdeptany w ziemie. Przyjmuje te wszystkie słowa z pokorą i jeśli was obraziłem swoim postem to przepraszam, ale naprawde nie chcałem. Wybaczcie mi :)

Napisano

nie chodzi nam o obrazanie ludzi (co tez jest sprzeczne z zasadami) ale o przejrzystosc forum, i sposobie poruszania sie po nim, zmien nazwe watku na taka ktora wskazuje na problem czyli np. "format 3ds i md3". ludzie pozniej latwiej to znajada jezeli tak sie to bedzie nazywac , ps: nazwe zmieniasz w opcji edytuj w pierwszym poscie

Napisano
  • Autor

Wiem że nie obrażacie innych :) To był mój błąd i całkowicie zgadzam się z waszymi opiniami. Źle zacząłem. Dzięki konstruktywnej krytyce stajemy się lepsi :p Jeszcze raz przepraszam za mojego lamerskiego posta.