badfood Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 (edited) Uwaga! Wybieramy - kto dał radę na ringu. Z mojej winy w głosowaniu pojawiła się nieodpowiednia praca TomaszaG. Aby choć trochę zadośćuczynić, w ankiecie pod uwagę będą brane obie jego prace. Można głosować na każdą z nich oddając głos na TomaszaG. Nawywijałem;) badfood DPFantasy arlekin zerocool-wolomin TomaszG praca nr 1 TomaszG praca nr 2 mysz Gotowi? Fight! Edited March 22, 2016 by badfood
michalo Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 Mój głos dla Myszy - jakoś mi to się kojarzy z Egon'em Schiele'm ;)
badfood Posted March 22, 2016 Author Posted March 22, 2016 Szanowni! W moją ankietę wkradł się błąd. Omyłkowo zamieściłem nie tę pracę TomaszaG. Serdecznie za to przepraszam. Spróbuję naprawić błąd, choć już kilka głosów zostało oddanych.
mysz Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 tomasz DŻI chociasz badfood tez kusił to jednak.. endru tłukący jakiegoś biednego staruszka (?? ;D) no i SZATAN SERDURZKO ps @michalo troche egona, troche odilona i duzo fransisa bejkona ;d
badfood Posted March 24, 2016 Author Posted March 24, 2016 tomaszG i mysz! Gratuluję remisu. Czeka Was dodatkowa runda. Czy gotowi jesteście na wykonanie nowych prac w ramach tego tematu? Jeśli tak to założę nowy wątek.
Recommended Posts