Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od wczoraj, robie w 3dsmax model działa samobieżnego. Nie robię go z planów ani blueprintów . Jest to raczej mój wymysł. Nie jest jeszcze oteksturowany i nie ma lufy i patu detali, ale postaram się je niedługo dodać. Sorki za słabą jakość ;)

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

samobieżne już jest, tylko gdzie to działo? ;]

sbyt skomplikowane to nie jest, ale kto wie, może jak to oteksturujesz, dodasz więcej, więcej detali, oświetlisz i wyrenderujesz to będzie ładne.

do roboty

pozdro

Napisano

Oki, moje działo nabrało bardziej jednolitych barw ;) . Poprawiłem nieco oświetlenie. Narazie nie sorabiałem detali, ponieważ czasu brakło(uczyć się też trzeba). Jutro postaram sie dorobić lufę i resztę detali . Pozdrawiam

Napisano

Dobra. Kolejny update. Wreszcie moje działo dostało lufę ;). Dorobiłem też właz . Mam zamiar zrobić karabin maszynowy na wieżyczce i jeszcze kilka detali. Myślę, że modelowanie mam skończone na ok. 70-80 %. Proszę o komentarze i sugestie .

Napisano

nie jestem pewien jak się projektuje czołgi, ale dużo wystających części chyba nie sprzyja czołgu ... uchwyt na lufę (czy co to tam jest) ... zamknięcie włazu ... beczka z boku (nie wiem z czym ... ale jak coś pod ciśnieniem to jeden strzał z kalibru 9 mm i wszystkoo leci.... ) przemyśl wszystko dokładnie krok po kroku ... tylko z głową ... pozdro