Orkan Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 Czy ktoś się orientuje w jaki sposób sprawić aby scena sprawiała wrażenie oświetlonej światłem ultrafioletowym? Czy jest to zależne od textur czy od ustawień światła i jak to zrobić. Będę wdzięczmny za wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 pokaż przykładowe zdjęcie wnętrza z efektem jaki chcesz uzyskać i aktualny render Twojej sceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orkan Napisano 24 Marzec 2016 Autor Share Napisano 24 Marzec 2016 Nie do końca wiem jak zamieścić zdjęcie także podaję link do stronki z nim. https://pl.pinterest.com/pin/242420392416897521/ Chciałbym aby w mojej scenie też były takie świecące przedmioty w dużej ilości i abym nie musiał każdego z nich odpowiednio ustawiać. Renderuję w mental rey jak by co a scena dopiero ma powstać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pleszer Napisano 30 Marzec 2016 Share Napisano 30 Marzec 2016 Zapewne jest wiele metod, ja bym podobne efekty popróbował uzyskać manewrując właściwościami materiału. Fajny temat, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi