Shomps Napisano 10 Maj 2016 Share Napisano 10 Maj 2016 Witam, moja najnowsza wizualizacja wykoanana w Blenderze. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesiu Napisano 13 Maj 2016 Share Napisano 13 Maj 2016 Rendering w cycles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shomps Napisano 15 Maj 2016 Autor Share Napisano 15 Maj 2016 @Lesiu - Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesiu Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Świetna robota, gratuluję. PS. Na kołdrze to jest faktura materiału, czy szumy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rly Napisano 16 Maj 2016 Share Napisano 16 Maj 2016 Zastosuj korekte 3-go zbiegu to tak na poczatek.Rendery troche przejarane i popracował bym jeszcze nad aranżacją tych wnętrz.Materiał parkietu dałbymm mniej błyszcacy (nie taki wysoki poysk lakier)Same panele wygląda fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shomps Napisano 16 Maj 2016 Autor Share Napisano 16 Maj 2016 Dziękuje, faktura materiału, na podglądowych renderach nie zauważyłem że tak będzie wyglądać jakby szum, dopiero jak finalnie wyrenderowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi