Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam jestem fotografem poszukuje osoby do stałej współpracy która wykona moją nową stronę - nic skomplikowanego zwykła galeria z prezentacją zdjęć może być na bazie jakiegoś fajnego szablonu lub html5 - ważne aby dała się otwierać na urządzeniach mobilnych , fajnie jak by ta osoba miała pojęcie o pozycjonowaniu w wyszukiwarce oraz fajny zmysł art-styczno/graficzny - moja strona obecna http://www.kwiecien.com.pl email [email protected] // Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Krzysztof

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeżeli zrobisz stronę typu nic skomplikowanego jak piszesz - zwykłą galerię możesz zapomnieć o pozycjonowaniu takiej strony w google, strona musi być zaopatrzona w treść, bloga, zoptymalizowana pod kątem fraz kluczowych... warto o to zadbać i odpowiednio rozbudować stronę jeżeli już ją robisz bo może przynieść podwójne korzyści raz : portfolio, dwa : klienci z wyszukiwarki.

Posted

hightower dobrze pisze, jeśli chcesz pozycjonować stronę musi zawierać sporo treści - to jest kluczowe. Poza tym pozycjonowanie to zazwyczaj osobna dziedzina i designerzy się tym nie zajmują.

Zresztą w chwili obecnej tradycyjne pozycjonowanie przechodzi do lamusa. Zazwyczaj robi się to za pomocą FB albo adwordsów.

Jeśli chcesz ciekawy projekt - to właśnie stworzyłem coś interesującego dla fotografa - robiłem dla siebie i przez przypadek wyszło dla fotografa. Więc jeśli byłbyś zainteresowany daj znać na PM.