slawek86 Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 Gdzie moge znaleź opis i jakieś toturiale do Brazila po POLSKU
Pablo Napisano 31 Marzec 2003 Napisano 31 Marzec 2003 hmm z tym bedzie trudno...bo wszystkie prawie sa po ang....ale zerknij tutaj moze Ci sie przyda... http://www.zs1.bochnia.pl/%7Emt/arts_view.php?nr=13
giorgione Napisano 1 Kwiecień 2003 Napisano 1 Kwiecień 2003 Poszukaj go gdzieś tutaj na forum, bo ja go znalazłe, tylko dokładnie nie pamiętam gdzie. Giorgione
VGT Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 ...na którą wszyscy z niecierpliwością czekają M@Ti. :D:D
Gość User190 Napisano 2 Kwiecień 2003 Napisano 2 Kwiecień 2003 ...a M@Ti nie ma cierpliwości, żeby dokończyć :)))
fotoas Napisano 13 Kwiecień 2003 Napisano 13 Kwiecień 2003 fajna robota !! ale jestem za tym zeby sie ludzie jednak Anglika uczyli mimo to M@ti tak trzymaj i sie nie len tylko koncz to dzielo !! bedzie dla moich wnukuf co czytac.. hehe pozdro fotoas
boba Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 a ja szukam tutoriala do brazila... po angielsku, a dokladniej o \" global photon map\" i .... hmmm prawie nic nie znalazlem, albo juz czytalem 9strony splutterfisha, neil\'a b. itd moze ktos wie gdzie takowe znajde?? na jakioejs rosyjskiej stronie co prawda byly... ale tylko linki i nic poza nimi
Rekomendowane odpowiedzi