Napisano 28 Czerwiec 20168 l Witam, jestem animatorem 2d i przedstawiam Wam moją najnowszą(i nie tylko) produkcję. Jeden Wał i Osiou - jak nazwa podpowiada - to przygoda pewnej trójki niezrównoważonych osobników mieszanego pochodzenia, którzy mają bardzo przyszłościowe plany co do świata. Ambitne pomysły naukowca, Człowieka Osła, mają być realizowane z pomocą Człowieka Zemba (zęba) i Człowieka Wałka - dwóch niezbyt inteligentnych osób, których wyobrażenie świata przedstawia grupę w takim, a nie innym świetle. Pierwsza część ich przygód jest już na naszych oczach, w której znaleźli sposób na... Sam zobacz!
Napisano 28 Czerwiec 20168 l Graficznie całkiem przyjemnie, ale rażą wulgaryzmy - nie, żebym był przeciwnikiem, ale trochę za dużo i jakoś bez polotu (chociaż rozumiem, że taki charakter postaci). Ogólnie dźwięk jest najsłabszą stroną produkcji - jakościowo też. Czekam na więcej :)
Napisano 28 Czerwiec 20168 l Czekam na polski odpowiednik Egoraptor lub OneyNG. I chyba wg mojego gustu idziesz w dobrym kierunku :-) Śmieszne i krótkie gagi - ja to kupuję! Tak, zgadzam się z wujkiem, wulgaryzmy spoko, ale tutaj trochę za dużo. Bierz no lepszy mikrofon i jedziesz dalej!
Napisano 29 Czerwiec 20168 l Autor Graficznie całkiem przyjemnie, ale rażą wulgaryzmy - nie, żebym był przeciwnikiem, ale trochę za dużo i jakoś bez polotu (chociaż rozumiem, że taki charakter postaci). Ogólnie dźwięk jest najsłabszą stroną produkcji - jakościowo też. Czekam na więcej :) Czekam na polski odpowiednik Egoraptor lub OneyNG. I chyba wg mojego gustu idziesz w dobrym kierunku :-) Śmieszne i krótkie gagi - ja to kupuję! Tak, zgadzam się z wujkiem, wulgaryzmy spoko, ale tutaj trochę za dużo. Bierz no lepszy mikrofon i jedziesz dalej! Jestem osobą która ma zajawkę na... "Telling a story" - jak to mówią animatorzy. :) Totalnie nie znam się na montażu, animowanie znam jedynie od strony oprogramowania i 12 zasad animacji. Współpracuję teraz z kolegą który dubbinguje i tworzy komiksy pod to. Dzięki za sugestie, looknijcie na pozostałe na kanale (przykładowo Dzień po Halloween) - bardzo mnie interesuje co o nich sądzicie! :) Edytowane 29 Czerwiec 20168 l przez SmieszneKreskufki