woldi Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Kolejny Challenge na CGNetworks :-) a jakie nagrody, nic tylko zabrać się do roboty :-) http://www.cgnetworks.com/challenge/grandspaceopera/index.php
marczak Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 czesc ja na pewno sprobuje swoich sil ktos jeszcze z polski ? :)
Mkaszpir Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 Może jak starycz mi czasu, bo przydałoby się uszczknąć coś z nagród :) a tak na poważnie to baardzo wysoki poziom pewno będzie, nie jestem jeszcze tak dobry :] Ale kto wie :D
Piotr Dobosz Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 moze ktos to troche wytklumaczyc? co trzeba zrobic? trzebatez umiescic prace do wip na tamtym forum? pozdrawiam serdecznie
RK Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 Tak jak w tutejszej bitwie, z tym że tam nie da się np. nie zrobić koncepu- musi być przynajmniej jeden WIP do każdej fazy pracy, inaczej praca jest odrzucana z powodu niespełnienia wymogów. Poziom jest ... różny. Są goście którzy co konkurs wymiatają i są zupełni leszcze także IMHO nie ma powodów do powstrzymywania się od startów. O ile wiem eMPeck bierze udział, jest też jeszcze parę innych osób z Polski których nie kojarzę z forum.
Tomur Napisano 26 Październik 2004 Napisano 26 Październik 2004 Ja stratuje ale jak nasza 2d sie skonczy, tak apropos to niedlugo solidny updejt
Chalek Napisano 14 Luty 2005 Napisano 14 Luty 2005 Gratulacje dla wszystkich wyróżnionych Polaków. Dobra robota!
Rekomendowane odpowiedzi