Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Obecnie posiadam logitech k120 i nie chyba poraz pierwszym mam problem ze skrotami typu ctrl+shift+z etc windows+strzalka...

Szukam cos wygodnego z dobry kontrolerem. Może być tez poniżej 100 xD. Skok klawisza k120 mi odpowiada choć może tez być nizszy a klawiatura cichsza i ergonomiczna. Może ktoś cos poleci. za klawiatury grubo powyżej 150 dziekuje.

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Po prostu tak jakby nie widział 3 przyciskow naraz wcisnietych ctrl+shift+ coś... . I klawisz windows ze strzałkami na boki nie działa ostatnio. Wnioskuje ze ta klawaitura k120 to szmelc bo takie same problemy miałem w poprzedniej i obecnej pracy ;).

Tak wiec cos poleccie do 150z a ja i tak polece do sklepu sprawdze czy mi pasuje ergonomicznie.

Napisano

Ja jestem bardzo zadowolony z Microsoft 600 (55-60zl). Cicha, zgrbna klawiatura na ktorej bardzo dobrze mi sie pisze.

Napisano

Pytanie jakie masz preferencje. Ja na przykład strasznie nie lubię klawiatur z niższymi klawiszami. Niezłą opcją jest też pójście do Miejskiej Macalni celem testów organoleptycznych. Coś co wygląda świetnie na papierze, nie musi trafiać w Twoje preferencje. Miałem kiedyś w pracy wypasionego Logitecha do gier (modelu nie pomnę) i nawet po kilku miesiącach używania, dalej mi nie leżał.

Napisano
  • Autor

Cześć, jeszcze nie zmieniłem klawiatury. Jednak w grę wchodzi bezprzewodowa bym mógł troche popracować z łóżka. Jestem po rekonstrukcji wiązadła krzyżowego i nie za długo mogę wytrzymać na siedząco a z łóżka już całego wiedźmina przeszedłem na pad'zie.

preferuje niskie lub średnie przyciski jak w K120. W sumie już się do tych średnich przyzwyczaiłem.

Nie akutalne kupiłem k270 pewnie będę sadzil k... xD, ale przyzydzilem. Tym razem jednak wziąłem z normalnego sklepu a nie tansza z allegro.

Edytowane przez Sebazx6r