Napisano 24 Lipiec 20168 l Obecnie posiadam logitech k120 i nie chyba poraz pierwszym mam problem ze skrotami typu ctrl+shift+z etc windows+strzalka... Szukam cos wygodnego z dobry kontrolerem. Może być tez poniżej 100 xD. Skok klawisza k120 mi odpowiada choć może tez być nizszy a klawiatura cichsza i ergonomiczna. Może ktoś cos poleci. za klawiatury grubo powyżej 150 dziekuje.
Napisano 24 Lipiec 20168 l Jaki problem? Nie możesz nacisnąć kilku przycisków jednocześnie w różnych konfiguracjach?
Napisano 25 Lipiec 20168 l Autor Po prostu tak jakby nie widział 3 przyciskow naraz wcisnietych ctrl+shift+ coś... . I klawisz windows ze strzałkami na boki nie działa ostatnio. Wnioskuje ze ta klawaitura k120 to szmelc bo takie same problemy miałem w poprzedniej i obecnej pracy ;). Tak wiec cos poleccie do 150z a ja i tak polece do sklepu sprawdze czy mi pasuje ergonomicznie.
Napisano 25 Lipiec 20168 l Ja jestem bardzo zadowolony z Microsoft 600 (55-60zl). Cicha, zgrbna klawiatura na ktorej bardzo dobrze mi sie pisze.
Napisano 25 Lipiec 20168 l Od chyba ponad roku mam http://www.x-kom.pl/p/156150-klawiatura-przewodowa-logitech-k740-illuminated-usb-podswietlana.html i nie narzekam. Do małego shifta z lewej trzeba się przyzwyczaić.
Napisano 25 Lipiec 20168 l Pytanie jakie masz preferencje. Ja na przykład strasznie nie lubię klawiatur z niższymi klawiszami. Niezłą opcją jest też pójście do Miejskiej Macalni celem testów organoleptycznych. Coś co wygląda świetnie na papierze, nie musi trafiać w Twoje preferencje. Miałem kiedyś w pracy wypasionego Logitecha do gier (modelu nie pomnę) i nawet po kilku miesiącach używania, dalej mi nie leżał.
Napisano 6 Listopad 20168 l Autor Cześć, jeszcze nie zmieniłem klawiatury. Jednak w grę wchodzi bezprzewodowa bym mógł troche popracować z łóżka. Jestem po rekonstrukcji wiązadła krzyżowego i nie za długo mogę wytrzymać na siedząco a z łóżka już całego wiedźmina przeszedłem na pad'zie. preferuje niskie lub średnie przyciski jak w K120. W sumie już się do tych średnich przyzwyczaiłem. Nie akutalne kupiłem k270 pewnie będę sadzil k... xD, ale przyzydzilem. Tym razem jednak wziąłem z normalnego sklepu a nie tansza z allegro. Edytowane 6 Listopad 20168 l przez Sebazx6r