Napisano 26 Lipiec 20168 l Jako, że świat opanowała mania na Pokemony, myślę, że tutaj też możemy się troszkę pobawić. Tematem są Pokemony potwory. Istoty inspirowane popularnym anime, które możemy spotkać na wycieczce po piekle :) Wyobraźmy sobie, że podróżujemy z Dante po kręgach piekielnych w poszukiwaniu Pokemonów. Najlepszym typem prac będą chyba conecpt arty, ale róbcie jak wam w ciemnych duszach gra. Czas malowania: 1,5 h. Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. Prace umieszczamy w tym wątku. Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 02.08.2016 (do północy) SONDA: 03.07.2016 - 05.08.2016 (czas trwania 3 dni)
Napisano 26 Lipiec 20168 l 1,5h to jednak mało czasu :D Nie mam pewności tylko czy dobrze ogarnąłem temat, można wykorzystać istniejące pokemony czy jednak wymyślamy od nowa? W razie czego chętnie stworzę kolejny ^^
Napisano 26 Lipiec 20168 l Autor Dobrze ogarnąłeś. Rysujemy istniejące, wymyślone lub modyfikacje istniejących. Wszelka dowolność!
Napisano 31 Lipiec 20168 l Pamietam, ze za mlodu mialem jakies Pokemony na czarno bialego Game Boy'a, wtedy to bylo cos. Dzisiaj natomiast owe stworki bija sie o uwage z Lewandowskim ; ) Got to Cat(ch) em all!