Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszytskich,

jakiś czas temu robilem na forum perkusję w Cinema 4D. Postanowilem kontynuowac projekt, robiąc jakąś ciekawą scenkę do obiektu.

Oto taki maly koncept scenki w studio. Wybaczcie moje tragiczne zdolności grafiki 2D(chociaż ja bym tego grafiką nie nazwal :>). Będę to robił dalej w 3D i pewnie będzie to wyglądać trochę lepiej.

Tylko nie bijcie mocno bo to jest tylko tak zeby wiedziec o co chodzi ;)

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

super że robisz scenkę bo szkoda takiej pięknej perkusji, powodzenia :)

Napisano

hehe tutaj ja nic nie widze prawie :) ale z tego co pamiętam to perkusyja była świetna. Więc zycze powodzenia i czekam na up'y :)

Napisano

Jakos dziwnie na kupie to stoi. Do tomow w ogole nie ma dostepu dla palkarza a do stopy jest mocno utrudniony. Palkarz jeszcze do tego nie mialby swobody ruchu poniewaz musialby uwazac na sufit.

Ogolnie na razie jestem na "trzeba nad tym jeszcze posiedziec".

Napisano

sufit o metr za nisko, nie dość, że tylko na siedząco by się dało, to jeszcze by pogłos był straszny...

klaustrofobicznie jakoś, poszerz to wszystko. Rozjaśnij.

Napisano
  • Autor

Skoncentrowałem się na razie na dopracowaniu perkusji i optymalizacji. Staram się poeksperymentować tak, aby perka wyglądała dobrze Bez żadnego GI ani Radosity ani nic w tym stylu. Oto mała próbka, dużo jest jeszcze skopane, jednak żeby nie było że nic nie robię zamieszczam "wycinek" rendera z samym soft shadows. Nie ma tu żadnej iluminacji, a render time z 1024x768 skrócił mi się z 11h na 20 min :] porównajcie to z poprzednimi rendeami w Finished Works :)

pozdrawiam,

Imaginner

Napisano
mnie się podoba materiał okleiny werbli :)

werbel jest tylko jeden ;)

perka bez GI wygląda równie dobrze co poprzednia moim zdaniem, powodzenia w dalszej pracy :)

Napisano
  • Autor

Vorek - mi też się tak wydaje, ale z GI dobrze wyglądała cała, a teraz tylko fragmentami... reszta wygląda tak źle że aż wstydzę się tego pokazać na forum... :)