Thor Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Musze przypisac kamerze ruch po okregu, ale qrde gdzies zapodzialem wszystkie swoje ksiazki zwiazane z maxem, a nie pamietam jak to zrobic. Please, pomozcie, chodzi o kamere typu target EDIT: Sorry, juz zmienilem nazwe tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 moze zakladka motion z panelu po prawej i trajectories ? i naucz sie zadawac pytanie a raczej nazywac tematy co sie tyczy jednego z punktów regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thor Napisano 22 Październik 2004 Autor Share Napisano 22 Październik 2004 Znalazlem, wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karrde Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Stwórz spline'owy okrąg, potem zaznacz kamerę i Animation -> Constraints -> Path Constraint i kliknij na splinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asblaze Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Haaaahaha ja to robie inaczej.... przywiązuje kamerę do jej celu który ustawiam w centrum ruchu..... a potem obracam cel.... nei ma prostrzego sposobu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolw Napisano 13 Grudzień 2005 Share Napisano 13 Grudzień 2005 karrde toja metoda jest z..sta. no dobra penie jest po prostu fajna ale wczorja z 3h sterowałem kamera spline > trajectories.. no i zawsze nierówno jezdziła robila sobie wycieczki na skruty itd. a teraz gladzutko po spiralce sunie... wielkie dzieki! moze na tym forum sa odp. na wszystkie nurtujace mnie pytania, ale zeby je odnalezc... czasami odrazu znajduje a czasami szukam i szukam i znajduje na nastepny dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi