Napisano 22 Październik 200420 l Musze przypisac kamerze ruch po okregu, ale qrde gdzies zapodzialem wszystkie swoje ksiazki zwiazane z maxem, a nie pamietam jak to zrobic. Please, pomozcie, chodzi o kamere typu target EDIT: Sorry, juz zmienilem nazwe tematu
Napisano 22 Październik 200420 l moze zakladka motion z panelu po prawej i trajectories ? i naucz sie zadawac pytanie a raczej nazywac tematy co sie tyczy jednego z punktów regulaminu
Napisano 22 Październik 200420 l Stwórz spline'owy okrąg, potem zaznacz kamerę i Animation -> Constraints -> Path Constraint i kliknij na splinie.
Napisano 22 Październik 200420 l Haaaahaha ja to robie inaczej.... przywiązuje kamerę do jej celu który ustawiam w centrum ruchu..... a potem obracam cel.... nei ma prostrzego sposobu ;)
Napisano 13 Grudzień 200519 l karrde toja metoda jest z..sta. no dobra penie jest po prostu fajna ale wczorja z 3h sterowałem kamera spline > trajectories.. no i zawsze nierówno jezdziła robila sobie wycieczki na skruty itd. a teraz gladzutko po spiralce sunie... wielkie dzieki! moze na tym forum sa odp. na wszystkie nurtujace mnie pytania, ale zeby je odnalezc... czasami odrazu znajduje a czasami szukam i szukam i znajduje na nastepny dzien.