Xaia Napisano 17 Sierpień 2016 Share Napisano 17 Sierpień 2016 (edytowane) Hej! Nad tą pracą posiedziałem troszkę dłużej z zamysłem wykonania szybkiego ćwiczenia anatomii bez użycia symetrii z małą pomocą zbrushowego manekina - miał być prosty daily trening, ale wpadłem na lepszy pomysł. Zapraszam do oglądania. Tutaj mały making of i screeny z zbrusha. Światło na renderze mocno wyciąga mięśnie przy kręgosłupie. Nie jest to tak widoczne na samej rzeźbie. Edytowane 18 Sierpień 2016 przez Xaia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JackTheRippy Napisano 18 Sierpień 2016 Share Napisano 18 Sierpień 2016 Moznaby sie przyczepic do kilku miejsc jesli chodzi o anaotmie, ale ogolnie bardzo fajnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 18 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2016 Moznaby sie przyczepic do kilku miejsc jesli chodzi o anaotmie, ale ogolnie bardzo fajnie :) Już mi parę osób wypunktowało co gdzie i jak, także wiem na co zwracać uwagę przy następnych projektach. Wiem, że nie jest idealnie. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xaia Napisano 24 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2016 Kilka dodatkowych shotów z zbrusha oraz render w pełnej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi