Tempe Napisano 22 Sierpień 2016 Share Napisano 22 Sierpień 2016 Witam, Coś co ostatnio na szybko wydłubałem. 3ds max, KS6, post w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Bardzo fajnie wyszło, choć krystaliczna struktura na dole ukradła cały obrazek :) Tak ci ciekawości jak ja zrobiłeś? masz jakiś fajny patent na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Bardzo fajnie wyszło, choć krystaliczna struktura na dole ukradła cały obrazek :) Tak ci ciekawości jak ja zrobiłeś? masz jakiś fajny patent na to? Debris Maker2 w 3ds Max. Potem zwykłe modyfikatory, zagęszczanie siatki, zwykły noise sprawiający, że struktura zyskuje ciekawą fakturę, reszta to już materiały, zwykły diffuse, bump, specular itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nathanielxd Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Debris jest super :D Te kryształki Ci mega wyszły, sam ostatnio testowałem materiał na kryształy, ale bez tak fajnych efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Bardzo ładne, kryształy rewelacyjne, ale faktycznie kradną całą uwagę, więc nie jest to chyba idealna kompozycja. Za to na pewno świetnie sprawdziłoby się jako rollup czy coś w ten deseń :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Dzięki za info Tempe co prawda w majce debrisem się nie pobawię ale dobrze wiedzieć o czymś takim :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempe Napisano 23 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2016 Dzięki za info Tempe co prawda w majce debrisem się nie pobawię ale dobrze wiedzieć o czymś takim :) Zawsze możesz stworzyć Debrisowe assety w Max'ie a następnie importować je sobie do Majki celem właściwej edycji. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imperator Napisano 23 Sierpień 2016 Share Napisano 23 Sierpień 2016 Jest to jakiś pomysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi