Napisano 23 Sierpień 20168 l Bardzo fajnie wyszło, choć krystaliczna struktura na dole ukradła cały obrazek :) Tak ci ciekawości jak ja zrobiłeś? masz jakiś fajny patent na to?
Napisano 23 Sierpień 20168 l Autor Imperator napisał: Bardzo fajnie wyszło, choć krystaliczna struktura na dole ukradła cały obrazek :) Tak ci ciekawości jak ja zrobiłeś? masz jakiś fajny patent na to? Debris Maker2 w 3ds Max. Potem zwykłe modyfikatory, zagęszczanie siatki, zwykły noise sprawiający, że struktura zyskuje ciekawą fakturę, reszta to już materiały, zwykły diffuse, bump, specular itd.
Napisano 23 Sierpień 20168 l Debris jest super :D Te kryształki Ci mega wyszły, sam ostatnio testowałem materiał na kryształy, ale bez tak fajnych efektów.
Napisano 23 Sierpień 20168 l Bardzo ładne, kryształy rewelacyjne, ale faktycznie kradną całą uwagę, więc nie jest to chyba idealna kompozycja. Za to na pewno świetnie sprawdziłoby się jako rollup czy coś w ten deseń :)
Napisano 23 Sierpień 20168 l Dzięki za info Tempe co prawda w majce debrisem się nie pobawię ale dobrze wiedzieć o czymś takim :)
Napisano 23 Sierpień 20168 l Autor Imperator napisał: Dzięki za info Tempe co prawda w majce debrisem się nie pobawię ale dobrze wiedzieć o czymś takim :) Zawsze możesz stworzyć Debrisowe assety w Max'ie a następnie importować je sobie do Majki celem właściwej edycji. :)