Evandrill Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 (edytowane) Cześć, chciałem pokazać kilka renderów rewolweru Ruger "Old Army", którego model wykonałem niedawno. Użyłem 3dsmax do modelowania i Quixel do teksturowania. Zapraszam do oglądania. Uwagi i komentarze mile widziane ;) Wersja ciemniejsza. Wersja jasna. Edytowane 31 Sierpień 2016 przez Evandrill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujek_kane Napisano 31 Sierpień 2016 Share Napisano 31 Sierpień 2016 Ciemniejsza wersja zdecydowanie lepsza. Jasny metal nie wygląda przekonująco. Pokaż siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evandrill Napisano 31 Sierpień 2016 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2016 Przyznaje bez bicia, że siatka jest słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebazx6r Napisano 11 Wrzesień 2016 Share Napisano 11 Wrzesień 2016 Ciemniejsza lepsza. No siatka dupki nie rwie xD, ale swoje robi. Myślę ze mogłeś trochę rzadziej pocisnąć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi