a3stract Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 Hej wszystkim, mam małą prośbę, 2 lata temu widziałem oficjalny kanał MODO na FB, promowany przez ITmedia, nie mogę tego znaleść, ma ktoś może linka? z góry dzięki za pomoc P.S Co się dzieje z działem MODO na max3d?, co jakiś czas tu zaglądam a tu jak stało tak stoi wszystko w miejscu od kilku miesięcy? powstała jakaś społeczność w miejscu o którym nie wiem? dajcie pls info pozdr.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Jutrzenka Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 w sumie fakt jakoś przycichło mimo że modo całkiem nieźle kick ass! natomiast co do tego forum. to z tego co zauwarzyłem to są te tematy głównie x/D -max -blender -corona&vray -Dziadek vs Norden. -hejty na Platige Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anabell Napisano 16 Wrzesień 2016 Share Napisano 16 Wrzesień 2016 A, na MODO Poland na FB zaglądałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a3stract Napisano 20 Wrzesień 2016 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2016 w sumie fakt jakoś przycichło mimo że modo całkiem nieźle kick ass! O tak:), jak dla mnie best soft -max -blender -corona&vray -Dziadek vs Norden. -hejty na Platige hehehe też tak to widzę:) A, na MODO Poland na FB zaglądałeś? o to mi właśnie chodziło:), nie pamiętałem nazwy dzięki! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi