Napisano 23 Październik 200420 l Jak wam sie widzi aparata. Wszytko zrobione z 1 boxa. Wszelkie sugestie mile widziane. - co źle w siatce - gdzie można by lepiej itd... p.s. dla ciekawskich, to stara Werra z niemiec.
Napisano 23 Październik 200420 l No ja myśle że ok slr to tylko moje zdanie z którym i tak żadko kto się liczy :)
Napisano 23 Październik 200420 l Autor Odrazu pisze, że t nie miał być super ekstra model. Miał powstać tylko z 1 boxa to był mój cel.
Napisano 23 Październik 200420 l A co to za różnica czy z jednego, czy z pojedynczych?? Wychodzi prawie na jedno... jeśli chodzi o możliwości edytowania oczywiście!! Nie jest źle, ale momentami robi się kwadratowo... i mało szczegółowo..
Napisano 24 Październik 200420 l Przy wizjerze wygina się siatka, tak wogóle to ciekawy modelik, można by mu teraz dodać kilka detali (raczej już nie z tego samego boxa :)
Napisano 24 Październik 200420 l Autor Aparat jest bardzo prosty. Właścwie to moge jescze tylko dodać mały walec i zrobić ząbkowane krawędzie jak na monetach w niektórych miejscach i tyle. To ząbkowanie chyba zrobie przy użyciu displacement, jak uważacie łądnie wyjdzie?
Napisano 24 Październik 200420 l hmmm... łanie, oszczędnie, w iście wingsowym stylu z jednego boxa ;] obiektyw jak w strasznie głupim kawale - rzucasz kwadraty a powstają kółka ;)