MatPat Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 Jak wam sie widzi aparata. Wszytko zrobione z 1 boxa. Wszelkie sugestie mile widziane. - co źle w siatce - gdzie można by lepiej itd... p.s. dla ciekawskich, to stara Werra z niemiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon13 Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 No ja myśle że ok slr to tylko moje zdanie z którym i tak żadko kto się liczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 23 Październik 2004 Autor Share Napisano 23 Październik 2004 Odrazu pisze, że t nie miał być super ekstra model. Miał powstać tylko z 1 boxa to był mój cel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gordon13 Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 No i chyba go osiągnąłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 A co to za różnica czy z jednego, czy z pojedynczych?? Wychodzi prawie na jedno... jeśli chodzi o możliwości edytowania oczywiście!! Nie jest źle, ale momentami robi się kwadratowo... i mało szczegółowo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 wedlog mnie powinienes dac wiecej szczegolow. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Przy wizjerze wygina się siatka, tak wogóle to ciekawy modelik, można by mu teraz dodać kilka detali (raczej już nie z tego samego boxa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatPat Napisano 24 Październik 2004 Autor Share Napisano 24 Październik 2004 Aparat jest bardzo prosty. Właścwie to moge jescze tylko dodać mały walec i zrobić ząbkowane krawędzie jak na monetach w niektórych miejscach i tyle. To ząbkowanie chyba zrobie przy użyciu displacement, jak uważacie łądnie wyjdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 hmmm... łanie, oszczędnie, w iście wingsowym stylu z jednego boxa ;] obiektyw jak w strasznie głupim kawale - rzucasz kwadraty a powstają kółka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 hehe, właśnie...ten obiektyw w low-poly wygląda jak mieszkowy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi