SyntaxError Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Chodzi mi o to że nie moge idealnie połaczyć dwóch elemntów ze sobą np podłoga ze ścianą kiedy robie powiększenie to zawsze jest tak że nie sa równo. Wiem że jest align ale napewno jest jakiś wygodniejszy sposób na to ???
Nimrod Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 A align niby nie wygodny? Chyba jednak nie ma...
SyntaxError Posted October 24, 2004 Author Posted October 24, 2004 Dobra juz wiem o co biega !!! :D Durga sprawa: Mam dwa elementy nakładam jeden na drugi i robie bolean mam ramkę i teraz problem ja zrobić zebym mógł edytować dany obiek np zmienić rozmiar wysokość nie mogę wejść do tego menu bo cały czas jest aktywna funkcja bolean ??
blood_brother Posted October 24, 2004 Posted October 24, 2004 Przekonwertuj to na poly i recznie zeskaluj.
illy Posted October 25, 2004 Posted October 25, 2004 najlepiej przed boolean zrob convert to poly i recznie wytnij ten plygon, nie bedziesz mial kaszany po ms i oszczedzisz kilka poly
Recommended Posts