Napisano 24 Październik 200420 l No więc mam problem nieumiem zmienic mojego logina(nicka) na forum, a chciałbym go zmienić;-( W panelu sterowania nie znalazłem nic co mogło by mi pomóc;-( Jest jakiś sposób na zmiane loginu?? Pozdrawiam E.v.
Napisano 24 Październik 200420 l hmmm......trzeba było myśleć o tym wcześniej. Co do twojej ksywy, mi się tam podoba:)
Napisano 24 Październik 200420 l Autor No może i fajna;-D Ale chciałbym zmienić;-P Bo przecież nowego konta niebęde zakłądac;-D No ale jak się nie da bede musiał się z tym pogodzić;-D Live is brutal;-D
Napisano 24 Październik 200420 l da sie zmienic ale tylko admin moze to zrobic ... wiec musisz sie skierowac prosto do Adka
Napisano 24 Październik 200420 l Może Arthur pomyślał że "Adek" to jakaś wyimaginowana postac, do której wysyła sie userow z nierozwiązywalnymi problemami ;)
Napisano 25 Październik 200420 l kazdy moze jeden raz zmienic sobie nicka, prosze w takich sprawach o PM (Private Message) i po problemie.
Napisano 29 Październik 200420 l Autor Wyslalem pare dni temu PM i niedoczekalem sie zmiany nicka;-D LOL Może musze jeszcze poczekać;-) A nicka chce zmienic na takiego ajkiego zawsze i wszędzie mam;-) NIeiwem czemu rejestrowałem sie pod innym;-( mÓj bład;-/ Chce być pod nickiem :Elldrigar Vallar ;-D
Napisano 29 Październik 200420 l Chce być pod nickiem :Elldrigar Vallar ;-D kojarzy mi się z skandynwaską nazwą jakiegoś boga :) (jesteś bogiem?) :)
Napisano 29 Październik 200420 l Tia ja zalozylem nowe kato i bez problemu chyba ze ci bardzo na postach zalezy :P
Napisano 30 Październik 200420 l Autor kojarzy mi się z skandynwaską nazwą jakiegoś boga :) (jesteś bogiem?) :)[/quote