Elldrigar Vallar Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 No więc mam problem nieumiem zmienic mojego logina(nicka) na forum, a chciałbym go zmienić;-( W panelu sterowania nie znalazłem nic co mogło by mi pomóc;-( Jest jakiś sposób na zmiane loginu?? Pozdrawiam E.v.
SAIRAM Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 hmmm......trzeba było myśleć o tym wcześniej. Co do twojej ksywy, mi się tam podoba:)
Elldrigar Vallar Napisano 24 Październik 2004 Autor Napisano 24 Październik 2004 No może i fajna;-D Ale chciałbym zmienić;-P Bo przecież nowego konta niebęde zakłądac;-D No ale jak się nie da bede musiał się z tym pogodzić;-D Live is brutal;-D
chojraq Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 da sie zmienic ale tylko admin moze to zrobic ... wiec musisz sie skierowac prosto do Adka
Marcin Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 zastanawiam czemu nadal tego nie zrobiles tylko czekasz ...
kozioo Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Może Arthur pomyślał że "Adek" to jakaś wyimaginowana postac, do której wysyła sie userow z nierozwiązywalnymi problemami ;)
adek Napisano 25 Październik 2004 Napisano 25 Październik 2004 kazdy moze jeden raz zmienic sobie nicka, prosze w takich sprawach o PM (Private Message) i po problemie.
Elldrigar Vallar Napisano 29 Październik 2004 Autor Napisano 29 Październik 2004 Wyslalem pare dni temu PM i niedoczekalem sie zmiany nicka;-D LOL Może musze jeszcze poczekać;-) A nicka chce zmienic na takiego ajkiego zawsze i wszędzie mam;-) NIeiwem czemu rejestrowałem sie pod innym;-( mÓj bład;-/ Chce być pod nickiem :Elldrigar Vallar ;-D
tweety Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 Chce być pod nickiem :Elldrigar Vallar ;-D kojarzy mi się z skandynwaską nazwą jakiegoś boga :) (jesteś bogiem?) :)
RObWRiter Napisano 29 Październik 2004 Napisano 29 Październik 2004 Tia ja zalozylem nowe kato i bez problemu chyba ze ci bardzo na postach zalezy :P
Elldrigar Vallar Napisano 30 Październik 2004 Autor Napisano 30 Październik 2004 kojarzy mi się z skandynwaską nazwą jakiegoś boga :) (jesteś bogiem?) :)[/quote
Rekomendowane odpowiedzi