adek Napisano 17 Październik 2016 Napisano 17 Październik 2016 Na stronie twórców m.in. silnika renderującego V-Ray pojawił się wywiad z naszym użytkownikiem Michałem Nowakiem. Wywiad dotyczy wizualizacji Michała, które tworzy. Pełna treść: Michał Nowak - wywiad na Chaos Group
michalo Napisano 18 Październik 2016 Napisano 18 Październik 2016 Przeczytałem. Fajnie, że powstał ten wywiad.
MichalNowak Napisano 21 Październik 2016 Napisano 21 Październik 2016 Jeszcze raz dziękuję za udostępnienie wywiadu! Nie ukrywam, że jest to dla mnie mały sukces, tak sam wywiad dla Chaosów jak i wzmianka na max-ie - gęba mi się cieszy :) Wszystkiego czego się nauczyłem czerpałem w dużej mierze z tego forum i od ludzi z tej społeczności. Cieszę się, że jest takie miejsce jak max3d i myślę, że jeszcze nie jeden początkujący znajdzie tutaj sporo wiedzy i wskazówek na starcie. Jeszcze raz dzięki dla całej ekipy maxa i dla "starej gwardii" [@SansSerif, @Pinero, @Marcin, @hcpiter, @JunioR, @polka dot, @RA, @Lis, @Zbychowaty, @SWRSC, @siwy, @pionix, @simonhc, @Morphe, @Neb Pozdrawiam Michał
lukis8787 Napisano 19 Listopad 2016 Napisano 19 Listopad 2016 Fajny wywiad. Gratulację! Czekam na te obiecane tutoriale:)
Rekomendowane odpowiedzi