Napisano 26 Październik 200420 l Witam, uznałem, że najwyższy czas się pokazać. Jestem jeszcze zielony i wiem, że to widać, toteż proszę o wyrozumiałość. Jest to moja pierwsza poważniejsza pracka, ale wciąż traktuję ją tylko w kategoriach treningowych. Gdyby ktoś przy okazji wyjaśnił mi, dlaczego mapa rzucona na blat została centrycznie zdeformowana i jak to poprawić, byłbym wdzięczny.
Napisano 26 Październik 200420 l co do mapy do wez modyfikator uvw map czy mi sie wydaje czy w scianach nie ma bumpa? pocicz jeszcze troche i bedzie oki:) pozdrawiam
Napisano 26 Październik 200420 l zgadzam sie z przedmowca, bedzie dobrze :) nastepnym razem uzyj innych map niz standardowe maxowe. pozdr
Napisano 26 Październik 200420 l na te drewniane rogi tez daj uvw map, bo za duzy tiling scena troche bez logiki (wino w nieprzezroczystych kieliszkach lane z dzbanka na herbate, na stoliko bez krzesel). to jablko wyglada sztucznie, w zyciu nie widzialam tak bordowego jablka.
Napisano 26 Październik 200420 l sciany i belki bez mapowania jeszcze idzie przeboleć ale ten stolik to nawet jak nie będąc mistrzem maxa jestm porazony
Napisano 26 Październik 200420 l hmm ... to tak .. pojemnosc czajnika starczyla by na jeden kieliszek ... przecier z tego jednego jabłka zmiescil by sie zapewne w tym czajniku wysokosc stolika siegala by kostek w nogach przecietnego czlowieka ... ;) hmm cos jeszcze ? ;) a no jeszcze nie widzialem tak malych cegieł cale 0 proporcji ;)