Skocz do zawartości

VW Beetle Dayshot

Featured Replies

Napisano

Witam, dawno mnie nie bylo na forum a to dlatego ze wyladowalem rok temu w RealTimeUK. Ostatni rok zlecial mi na czaskaniu autek i w miedzyczasie udalo mi sie zrobic taki szocik. Komentarze mile widziane.

damian-bilinski-beetle-dayshot.jpg?1479221494damian-bilinski-beetle-dayshot-clay.jpg?1479221341

Edytowane przez plasti

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ogolnie ladny renderk i modelik, nie ma sie co czepiac na sile, jedynia ta czarna ramka na przedniej szybie wyglada nienaturlanie, zbyt ciemna

Napisano

gratuluje roboty, na pewno super doswiadczenie, te projekty dla Bentleya i Astona tez wspoltworzyles?

Beetle dobry, prezentacja na poziomie.

Napisano
  • Autor
gratuluje roboty, na pewno super doswiadczenie, te projekty dla Bentleya i Astona tez wspoltworzyles?

Beetle dobry, prezentacja na poziomie.

Astona liznalem poprawkami a przy Bentleyu pracowalem nad konfiguratorem, obrazami marketingowymi oraz megaimage 360:

http://www.bentleymotors.com/en/apps/look-closer.html

trzeba wyzoomowac do loga na siedzeniu i wybrac 360 experience

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.