Napisano 15 Listopad 20168 l Witam, dawno mnie nie bylo na forum a to dlatego ze wyladowalem rok temu w RealTimeUK. Ostatni rok zlecial mi na czaskaniu autek i w miedzyczasie udalo mi sie zrobic taki szocik. Komentarze mile widziane. Edytowane 15 Listopad 20168 l przez plasti
Napisano 15 Listopad 20168 l Ogolnie ladny renderk i modelik, nie ma sie co czepiac na sile, jedynia ta czarna ramka na przedniej szybie wyglada nienaturlanie, zbyt ciemna
Napisano 15 Listopad 20168 l gratuluje roboty, na pewno super doswiadczenie, te projekty dla Bentleya i Astona tez wspoltworzyles? Beetle dobry, prezentacja na poziomie.
Napisano 15 Listopad 20168 l Autor gratuluje roboty, na pewno super doswiadczenie, te projekty dla Bentleya i Astona tez wspoltworzyles? Beetle dobry, prezentacja na poziomie. Astona liznalem poprawkami a przy Bentleyu pracowalem nad konfiguratorem, obrazami marketingowymi oraz megaimage 360: http://www.bentleymotors.com/en/apps/look-closer.html trzeba wyzoomowac do loga na siedzeniu i wybrac 360 experience