plasti Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 (edytowane) Witam, dawno mnie nie bylo na forum a to dlatego ze wyladowalem rok temu w RealTimeUK. Ostatni rok zlecial mi na czaskaniu autek i w miedzyczasie udalo mi sie zrobic taki szocik. Komentarze mile widziane. Edytowane 15 Listopad 2016 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 Ogolnie ladny renderk i modelik, nie ma sie co czepiac na sile, jedynia ta czarna ramka na przedniej szybie wyglada nienaturlanie, zbyt ciemna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 15 Listopad 2016 Share Napisano 15 Listopad 2016 gratuluje roboty, na pewno super doswiadczenie, te projekty dla Bentleya i Astona tez wspoltworzyles? Beetle dobry, prezentacja na poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Listopad 2016 Autor Share Napisano 15 Listopad 2016 gratuluje roboty, na pewno super doswiadczenie, te projekty dla Bentleya i Astona tez wspoltworzyles? Beetle dobry, prezentacja na poziomie. Astona liznalem poprawkami a przy Bentleyu pracowalem nad konfiguratorem, obrazami marketingowymi oraz megaimage 360: http://www.bentleymotors.com/en/apps/look-closer.html trzeba wyzoomowac do loga na siedzeniu i wybrac 360 experience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi