Piotrek724 Napisano 27 Listopad 2016 Napisano 27 Listopad 2016 Witam serdecznie. Czy wiecie w jaki sposób można polepszyć jakość tej wizualizacji ? Jestem otwarty na każdą krytykę i opinię. Chciałbym się rozwijać w tej dziedzinie i potrzebne są mi opinie na temat moich prac (co mogło pójść lepiej, co poprawić). Wizualizację robiłem na : 3DS Max 2016 +vray 3.4 +photoshop.
Bielik93 Napisano 27 Listopad 2016 Napisano 27 Listopad 2016 Wszystkie książki wyglądają tak samo, na podłodze i meblach nie ma żadnych odbić a może chociaż trochę by się przydało. Światło tworzy cienie pod kątem, który sugeruje, że jest już raczej późno, ale kolor wskazuje na południe. Może się czepiam, może się mylę, ale takie mam odczucia. :) Pozdrawiam
marvin365 Napisano 28 Listopad 2016 Napisano 28 Listopad 2016 To wyglada leb w leb jak obrazek z kursu cgwisdom salon.. wiec albo rob zgodnie z kursem, albo zastosuj sie do zmian wyzej :) pozdr
mvisual Napisano 11 Grudzień 2016 Napisano 11 Grudzień 2016 "Wrzuć" trochę realizmu do pracy, trochę życia. Nie jest ono tak symetryczne i uporządkowane. Zmień np. ustawienie kamery nie tak na wprost. Skopiowałeś mnóstwo rzeczy. Lewa strona od prawej różni się jedynie postawionym obrazem. Poduchy skopiowane. Oczywiście się czepiam, ale takie szczegóły tworzą klimat. Pozdr
groh Napisano 11 Grudzień 2016 Napisano 11 Grudzień 2016 jeszcze nie realny AO. Wygląda jak by się brud we wszystkich kontach pozbierał :D
Rekomendowane odpowiedzi