VAstudio Napisano 7 Styczeń 2017 Napisano 7 Styczeń 2017 Witam, Czy ktoś ma przerobiony temat z subskrypcją PS CC? Jak to działa i jak wychodzi cenowo. Na stronie Creative Cloud w zakładce /Pojedyńcze osoby/ koszt PS to 25 e/miesiąc, dla fotografów to 12 e/miesiąc. Czy pojedyńczą działalnośc gospodadrczą tez to obejmuje? Pozdrawiam
skalpel3d Napisano 7 Styczeń 2017 Napisano 7 Styczeń 2017 Ja posiadam plan dla fotografów jest to normalnie program do wykorzystania komercyjnego. płaciłem przedpłatą za cały rok wyszło 146,71 €, równocześnie co jakiś czas wykupuje tylko na miesiąc programy które mi są potrzebne przy konkretnych projektach, jest to bardzo wygodna opcja
VAstudio Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Napisano 9 Styczeń 2017 Dzieki za odpowiedź. Rozumiem, że fakturę otrzymałeś na maila. Czy potrzebny jest NIP UE, czy wystraczy nasz NIP
Bombee Napisano 9 Styczeń 2017 Napisano 9 Styczeń 2017 Żeby nie zapłacić podatku VAT potrzebujesz NIP UE. Też mam ten pakiet dla fotografów na działalność gospodarczą wzięty. Co jakiś czas są promocje - ja płacę 8,32 EUR miesięcznie.
VAstudio Napisano 9 Styczeń 2017 Autor Napisano 9 Styczeń 2017 Podaje się gdzieś dane do fakury podczas zamówienia, bo z tego co widzę to interesuje ich tylko nr karty :)
Rekomendowane odpowiedzi