Napisano 2 Kwiecień 200321 l Chciałbym wziąść udział w bitwie i ją dokończyć mimo braku czasu z powodu matury. Moja postać będzie starym i zniszczonym przez życie:D wampirem. Otulony będzie w szmaty i gdzie niegdzie będzie widać odkryte ciało które jest gnijące i rozpadające się. W ręce będzie trzymał krzyż .... to taki symbol :). Będzie w pozycji lekko pochylonej i sprawiał będzie wrażenie zmęczonego wędrówką. Jesli część z założeń mi się uda będę zadowolony.Poniżej pierwszy screen ... głowa ma za sobą 3 godziny modelowania i to dopiero początek ... chociaż nie jestem dobry w modelowaniu głów i nie oczekujcie cudów :D.
Napisano 2 Kwiecień 200321 l Autor kolejny update ... głowa trochę poprawiona... dodałem szramę na prawym oku.
Napisano 2 Kwiecień 200321 l Autor boxmodeling ... i spline\'y do materiału ... jest trochę kanciasto bo ogólnie postac jest chuda i koscista ... a poza tym twarz bedzie nie tak dokladnie widoczna wiec nie musi miec az tylu szczegolow :D
Napisano 2 Kwiecień 200321 l hmmm .. w filmach i ksiazkach wampiry sa niesmiertelne ciekawe na co bedzie umieral , no chyba ze dostal woda swiecona po oczach albo kolkiem pod zebro [lol]
Napisano 3 Kwiecień 200321 l Autor w sumie masz rację ... ale jak zapewne pamiętasz z filmu \"Wywiad z wampirem\" gdy nie pił długo krwi lub np: padło na niego światło ... wyglądał bardzo źle i ledwo chodził ... do momentu napicia się krwi ... chodziło mi o ten chwilowy stan gdy wampir już ledwo się trzyma :)
Napisano 3 Kwiecień 200321 l no i tak trzymaj :) - juz widze te texturowanie wlosow :) - bedzie gucio - proponuje jeszcze zjedzone szkorbutem zemby i paprzace sie rany wokol ust - takie rzeczy przerazaja zawsze :)
Napisano 3 Kwiecień 200321 l ooo pomysł mi sie podoba lubie vampiry i filmy o nich a co do \"Wywiad z wampirem\" ogladałem go dokładnie 15 razy powarznie tak mi si eten film podoba i jak chcie mi si ego ogladac to mam swoją kasete i tam go soebie nagrałem heh troszku juz zjechana ale uwielbiam ten film , gratuluje pomysłu :D
Napisano 3 Kwiecień 200321 l no ladnie ladnie....wampiry qlllll :):)....mam nadzieje ze w kocowej fazie ta chustka na jego glowie bedzie troche postrzepiona prawda?
Napisano 3 Kwiecień 200321 l Autor zacząłem teksturować twarz ... narazie bump bo to lubię a kolory pewno mnie zajadą :D ... oczywiscie to tylko czesc oteksturowana twarzy ... mam zamiar poprawic usta i oko. Ogólnie nie wiem co o tym sadzic ... komentujcie to pomaga. Kaptur oczywiscie tez pojdzie pod teksturki.
Napisano 3 Kwiecień 200321 l hmm...mnie sie wydaje ze za duzo bumpa dales w okolicy gornej zcesci nosa...poza tym fajnie wyglada :)
Napisano 4 Kwiecień 200321 l czy inspiracja twarzy, ba nawet calej postaci nie jest moze Katedra Tomka?:):)
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Fajne, ladny bump Tylko z oczami i ustami cos nie tak, oczy ( i nos) powinny byc troche nizej (wieksze czolo), a usta troche bardziej wyprofilowane. Czekam na kolejne updaty.
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Widze ze to pocżtaki iw szystkie poprowki bądo jeszcze wiele razy analizowane wiec chwilowo nie krytykuje i nie bede ci pokazywał co jest nie tak , usta poproawisz zaiste , a takze reszte martwiej tkanki skórnej , wogle tak to model jest fajny i brakuje tu troszku siatki
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Autor kurcze i jak zwykle kłania się notoryczny brak czasu na wszystko ... chcę poprawić jeszcze usta bo są fatalne ale jakoś nie za bardzo wiem jak wyglądają usta takiego czegoś :D ... postaram się wszystko poprawić ale nie wiem kiedy ... dzięki za komentarze
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Usta postaraj sie zaokraglic , albo hmm zrób cos moze to zeby były otwarte , wiesz jak by był zły :D powodzenia
Napisano 4 Kwiecień 200321 l cze! Jezlli chodzi o usta, to mozesz mu nawet otworzyc usta, bedzie wygladal na zmeczonego wedrowka itd. dobrze to zrobisz i bedzie cool, powodzenia ! :cool:
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Autor jeszcze takie pytanko ... skoro nie moze byc sceny ani żadnego otoczenia to na czym ma stac postac ? na jakiejs podstawce a\'la figurka bitewna czy jakis puchar :D ???
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Jak dla mnie to moze byc kawalek terenu, najlepiej zwiazany z postacia. U siebie zrobie stos czaszek. Moszesz zrobic np: kawalek trawy z jakimis korzeniami, czy co tam chcesz. Ale to tylko moje odczucie.
Napisano 4 Kwiecień 200321 l wlasnie...ciekawe jakie podloze....w regulaminie mogli napisac..ile maxymalnie moze byc tego podloza :]/...np. 2x2 :D
Napisano 4 Kwiecień 200321 l Autor poprawilem juz usta i jak na moj gust sa juz znosne ... o wiele lepsze niz poprzednie. Narazie dorzucam screena z ubierania wampira ... macie moze jakies pomysly na stworzenie fałd na tej \"sukni\"? Bo jesli bede musial wkladas poszczególne spliny aby porobic fałdy to trochę mi zejdzie...
Napisano 26 Kwiecień 200321 l no wlasnie.. dawaj... a gdzie on bedzie mial rece? i moze cos w nich bedzie trzymal? (nie czytalem poprzednich postow jakby co..;))