Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Cześć,

Nowa scenka wyrenderowana w coronie, dodatkowo zrobiliśmy sobie wypalanie cieni i złożyliśmy do tego sketchfaba :D

Zapraszam do komentowania...

Link do sketchfaba: WMStudio Interior Showcase 2017

001_RND_1.jpg

002_RND_1.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Same wizualizacje bardzo przyjemne, beton i drewno - moje klimaty. Ale na wizce numer 2 Pani za mocno do tyłu odchylona jakby miała się przewrócić...

Ciekawi mnie jaki workflow wybraliście do wypalania cieni i generalnie przygotowania całości - wszystko, obiekt po obiekcie do UV mapek i potem w Maxie? czy jakimś zewnętrznym softem? Przy książkach ciekaw jestem jak temat wypalania ogarnęliście, każdą osobno?

Napisano
  • Autor

Grupowaliśmy partie obiektów o podobnej tematyce i wypalaliśmy do nich jedną teksturę, obiekty wielko-powierzchniowe to tekstury w 4k natomiast małe propsy to od 1k-2k. Co do książek te są wszystkie jednym meshem i dlatego na teksturze mamy pewne niedoskonałości w postaci niewłaściwego zacieniania dublują się gdzieniegdzie :D

Napisano

Światło, shadery i sam projekt fajny, natomiast kadrowanie koszmarne drugie ujecie rozjechane proporcje, drzwi dla krasnala z wielka klamka , zdeformowane krzesełka

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.