PerMorgan Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Cześć wszystkim! Chciałem ostatnio poćwiczyć modelowanie i udało mi się stworzyć coś takiego. Model i render Blender/ Cycles + Photoshop
Akierek Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Niezle wyszlo. Szczegolnie podoba mi sie studio. model tez niczego sobie. :)
Graft Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Ciekawe połączenie futurystycznego pojazdu z elementami klasycznych starych maszyn. Osobiście kilka rzeczy bym zmienił aby model był bardziej czytelny i spójny. Zrobiłem na szybko taki over, żeby pokazać o co mi chodzi Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia bo wiadomo, że poczucie estetyki każdy ma inne ;) Tak poza tymi drobnymi rzeczami model jest bardzo dobry i świetnie wyrenderowany.
PerMorgan Napisano 11 Luty 2017 Autor Napisano 11 Luty 2017 Graft dziękuje, bardzo podoba mi się twoja koncepcja i z chęcią wprowadziłbym ją do modelu, jeżeli nie miałbyś nic przeciwko :)
Graft Napisano 11 Luty 2017 Napisano 11 Luty 2017 Graft dziękuje, bardzo podoba mi się twoja koncepcja i z chęcią wprowadziłbym ją do modelu, jeżeli nie miałbyś nic przeciwko :) Jasne, możesz wprowadzać ;) To jest tak na szybko zrobione i można jeszcze sporo usprawnić w mojej koncepcji. Generalnie moja rada przy projektowaniu wszelkich pojazdów(i nie tylko) to czerpać inspirację od najlepszego designera, czyli poczciwej mateczki natury ;) Ona już dawno obmyśliła co i jak się sprawdza najlepiej. Dla zainteresowanych jakieś tam moje stare notatki. Pewnie już to wszyscy wiedzą, ale trudno ;)
pbcg Napisano 13 Luty 2017 Napisano 13 Luty 2017 Witam Fajny pojazd i słuszne uwagi Graft'a. Mnie przód trochę przypomina FSO Warszawa.
PerMorgan Napisano 13 Luty 2017 Autor Napisano 13 Luty 2017 W liceum zrobiłem dla zabawy latającą Warszawę (2013). Właściwie to aktualny model bazował trochę na moim starym pomyśle, chciałem zobaczyć jak to wyjdzie po latach.
Rekomendowane odpowiedzi