plasti Napisano 24 Luty 2017 Napisano 24 Luty 2017 (edytowane) Witam ponownie, tym razem personalny projekt zainspirowany pracami Khyzyl Saleem'a https://www.artstation.com/artist/khyzylsaleem Soft jak zawsze, C&C Mile widziane. Edytowane 25 Luty 2017 przez plasti
keajra Napisano 24 Luty 2017 Napisano 24 Luty 2017 Super! 3-ci render to moj faworyt. Jak zrobiles podloze? Mega dobrze wyszlo. To Twoj concept? Bardzo interesujacy - jakby terenowka skrzyzowana z WRC. Ogolnie bardzo fajne, gratulacje!
plasti Napisano 25 Luty 2017 Autor Napisano 25 Luty 2017 Super! 3-ci render to moj faworyt. Jak zrobiles podloze? Mega dobrze wyszlo. To Twoj concept? Bardzo interesujacy - jakby terenowka skrzyzowana z WRC. Ogolnie bardzo fajne, gratulacje! podloze - duza texa z fotka na wymodelowanym geo z displacementem i vray displacement mode + prosty vray mat concept - tak 100% moj zainspirowany pracami Khyzyla dzieki :)
plasti Napisano 25 Luty 2017 Autor Napisano 25 Luty 2017 Brdzo fajna praca ! Świetny design dzieki! EDIT: podmienilem obrazki na troche wieksze, poprzedni host ssal pale...
Loozack Napisano 15 Marzec 2017 Napisano 15 Marzec 2017 Bardzo fajny koncept i super rendery. Również jestem fanem prac Khyzyla Saleema i nie raz myślałem, żeby zrobić coś podobnego w 3d, jednak na myśleniu się kończyło, za to fajnie, że Tobie się chciało, w dodatku ze świetnym efektem :) Pozdrawiam. P.S. Muszę zdecydowanie częściej odwiedzać ten dział.
plasti Napisano 15 Marzec 2017 Autor Napisano 15 Marzec 2017 Bardzo fajny koncept i super rendery. Również jestem fanem prac Khyzyla Saleema i nie raz myślałem, żeby zrobić coś podobnego w 3d, jednak na myśleniu się kończyło, za to fajnie, że Tobie się chciało, w dodatku ze świetnym efektem :) Pozdrawiam. P.S. Muszę zdecydowanie częściej odwiedzać ten dział. dzieki za mile slowa, Khyzyl ma sporo swietnych i inspirujacych prac, ja osobiscie pomyslow mam sporo, jednakze czasu malo i checi srednio :), po pracy sie mysli czesciej o kanapie i ps4 a nie o kolejnej pracy, ale zobaczymy moze wena pozwoli na cos nowego znowu :)
Rekomendowane odpowiedzi