plasti Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 (edytowane) Witam ponownie, tym razem personalny projekt zainspirowany pracami Khyzyl Saleem'a https://www.artstation.com/artist/khyzylsaleem Soft jak zawsze, C&C Mile widziane. Edytowane 25 Luty 2017 przez plasti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keajra Napisano 24 Luty 2017 Share Napisano 24 Luty 2017 Super! 3-ci render to moj faworyt. Jak zrobiles podloze? Mega dobrze wyszlo. To Twoj concept? Bardzo interesujacy - jakby terenowka skrzyzowana z WRC. Ogolnie bardzo fajne, gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Luty 2017 Autor Share Napisano 25 Luty 2017 Super! 3-ci render to moj faworyt. Jak zrobiles podloze? Mega dobrze wyszlo. To Twoj concept? Bardzo interesujacy - jakby terenowka skrzyzowana z WRC. Ogolnie bardzo fajne, gratulacje! podloze - duza texa z fotka na wymodelowanym geo z displacementem i vray displacement mode + prosty vray mat concept - tak 100% moj zainspirowany pracami Khyzyla dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalo Napisano 25 Luty 2017 Share Napisano 25 Luty 2017 Brdzo fajna praca ! Świetny design Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 25 Luty 2017 Autor Share Napisano 25 Luty 2017 Brdzo fajna praca ! Świetny design dzieki! EDIT: podmienilem obrazki na troche wieksze, poprzedni host ssal pale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Marzec 2017 Share Napisano 15 Marzec 2017 Bardzo fajny koncept i super rendery. Również jestem fanem prac Khyzyla Saleema i nie raz myślałem, żeby zrobić coś podobnego w 3d, jednak na myśleniu się kończyło, za to fajnie, że Tobie się chciało, w dodatku ze świetnym efektem :) Pozdrawiam. P.S. Muszę zdecydowanie częściej odwiedzać ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 15 Marzec 2017 Autor Share Napisano 15 Marzec 2017 Bardzo fajny koncept i super rendery. Również jestem fanem prac Khyzyla Saleema i nie raz myślałem, żeby zrobić coś podobnego w 3d, jednak na myśleniu się kończyło, za to fajnie, że Tobie się chciało, w dodatku ze świetnym efektem :) Pozdrawiam. P.S. Muszę zdecydowanie częściej odwiedzać ten dział. dzieki za mile slowa, Khyzyl ma sporo swietnych i inspirujacych prac, ja osobiscie pomyslow mam sporo, jednakze czasu malo i checi srednio :), po pracy sie mysli czesciej o kanapie i ps4 a nie o kolejnej pracy, ale zobaczymy moze wena pozwoli na cos nowego znowu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi