Napisano 30 Październik 200420 l Czesc. Tak troszke z braku pomyslów postanowilem odnowic swoj stary projekt, czyli moj pokoj. Jeszcze duzo poprawek i detali, ale prosze o jakies komentarze.
Napisano 30 Październik 200420 l Super to wygląda, gdyby nie ten materiał na szafki od regału, dlaczego szary? wyglądał by o niebo lepiej brązowy :). A i koniecznie wykończenia przy ścianach :). To też niezbędny element każdego pokoju. No i zapewne jakieś kable od komputera by się przydały.
Napisano 30 Październik 200420 l Pięknie. Ale szafka ma zbyt bardzo powtarzającą się teksturę (chyba że tak jest w rzeczywistości :D)
Napisano 30 Październik 200420 l Autor Materialy faktycznie jeszcze bede poprawial, szczegolnie na szafkach bo faktycznie sie powtarzają. Kolor szary musi być bo taki jest w rzeczywistości. Pewnie jakbym tworzyl cos nowego to bylby brazowy. Jak dorobie kilka elementow to zamieszcze kolejne obrazki.
Napisano 30 Październik 200420 l Autor Jeszcze dorzucam inne ujęcie. Skilo czy mozesz sprecyzowac o ktore cienie dokladnie ci chodzi? I jak według Ciebie powinny wyglądać?
Napisano 30 Październik 200420 l no te światło batrdzo brzydko wyszło, brak rozmycia, opatrz na podłoge wyglądsa chćby tam jakiś rozjaśniający prostąkąt leżał a nie światło z okna, pokój fajny
Napisano 30 Październik 200420 l hmmmmm ............ ludzie, czy wy nie macie uszczelek w oknach????????????????? tyle tu pokoi się ostatnio narobiło na forum ale wszędzie okna bez uszczelek :| głupio to jakoś wygląda :/ zmień kąt słońca bo dziwnie wygląda jak rzuca cień równo z końcem dywanu co to za kwadrat na monitorze ??? coś się odbija ??? i ten blok za oknem ......... nie za blisko ?????? a tą szuflade na klawisze to taką masz dziwną ??? tą szarą pionową deske to bym odłamał odrazu bo szkoda rąk :]
Napisano 31 Październik 200420 l Autor Co do uszczelek w oknach, to faktycznie ich nie ma bo okna mam dosc stare - drewniane. Kwadrat na monitorze, hmm... wlasciwie to sam nie wiem z kad sie wzial :) Blok za oknem i oswietlenie do poprawki pojdzie. A co do szuflady na klawisze to taka jest i caly czas sie wku... tzn. denerwuje jak ktos cos takiego mogl zrobic, chyba po to zeby mnie zniechecic do pracy na 3d studio :) :)
Napisano 31 Październik 200420 l hmm światło przeciętne, ale cienie.. :/ brakuje mi krzesełka przed klawiaturką, oczka czegoś tam szukają i czują się oszukane, jak nie znajdują... wracając do cieni - czemu nie zastosowałeś area light, skoro światło jest odbite od w miarę jednolicie oświetlonej ściany bloku ? Dziwna hybryda światła słonecznego z ambientem... aha i kasety fruwają :D pozdro