Mr Pank Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 "Only one" (Tylko jeden) Notatka: Moja praca będzie przedstawiać postać uczestniczącą w krwawej bitwie która ma wyłonić tylko jednego ostatniego na ziemi,oczywiście nagrodą jest życie i satysfakcją że jest się ostatnim żyjącym Temat jest bardziej zawarty w histori ale sam gest postaci wskazuje na to że tak szybko sie nie poda i to że będzie ostatnim. Narzędzia: Photoshop + mysz plan 1: szkic
Fr3d3k Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 A juz myslalem ze bedzie przypominał Jet'a Lee... imo czlowiek to nie elf... dlaczego ucho takie ostre .. ? I jak narazie wyglada na pierwszego a nie ostatniego ... Zobaczymy jak to rozwiniesz ... gl&hf
sil Napisano 31 Październik 2004 Napisano 31 Październik 2004 on faktycznie wygląda na pierwszegoale równie dobrze może być i ostatnim, i wyglądać na pierwszego,po ciężkiej bitwie... to tylko domniemania bo ciężko coś więcej wywnioskować z jednej pracy; poza tym przydałby się kolor i może troche więcej dynamizmu jeśli chodzi o samą postać;pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie:)
Mr Pank Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 miałem mały problem z logowaniem. jeszcze tło i małe poprawki
prabab Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Ale fajnie :P Tylko czemu ten koleś jest jakiś taki płaski cały :/ Wygląda jakby był z plastiku zrobiony (mam tu na myśli zwłaszcza nogi).
kolegaalek Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Jak na myszkę to bardzo fajnie, ja tylko powiem to czego niedawno nauczyłem sie od mistrzów z forum- nie cieniuj czarnym!!
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 nie miałem ostatnio czasu żeby poprawiać rysunek poniewasz pracowałem nad czymś innym, zapraszam do komętaża >> http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=10628 I dlatego wstawiłem tylko tło
Mr Pank Napisano 16 Listopad 2004 Autor Napisano 16 Listopad 2004 ale wynagrodzę to wam i pokaże inną prace żeby ukoić apetyt waszych oczu Ta praca nie zalicza się do konkursu
sil Napisano 18 Listopad 2004 Napisano 18 Listopad 2004 kurczak weź sie qrde do roboty... inni cie prześcignęli...
Plyntex Napisano 24 Grudzień 2004 Napisano 24 Grudzień 2004 strasznie wychudzony ten twój zwycięsca bitwy :) spójż na jego kostki :) z taką posturą to musiał mieć niezłe szczęście żeby wygrać :P
Rekomendowane odpowiedzi